Funtime NAJPOZNATIJI SLOVENSKI MEDO

Medu Srečka oteli iz skloništa za životinje

Vjerojatno najpoznatijeg slovenskog medvjedića Srečka, koji se prvotno bio nastanio kod slovenske obitelji Logar, noćas su oteli iz utočišta za životinje u Muti

Nakon što je medo Srečko stekao prijatelje kod slovenske obitelji Logar, vlasti su ipak bile odlučile da okućnica i dvorište nisu dovoljno dobro okružje za njegov razvoj te su ga premjestili u sklonište za divlje životinje u Muti.

No, kako javlja 24ur, noćas je netko oteo Srečka iz skloništa. U nestanak još uvijek mladog medvjedića uključila se i policija koja pretražuje područje, prenosi 24sata.

Srečko je, podsjetimo, došetao u dvorište obitelji Logar. Oni su se pobrinuli za njega te su rekli da će za njega na svojem imanju napraviti nastambu. No vlasti su odlučile da je medu bolje odvesti u utočište za životinje. Članovi obitelji Logar su se tome protivili i čak su sakrili Srečka. No vlasti su ga pronašle i odvele u utočište.

Obitelj Logar je navodno pisala i slovenskom premijeru te ga molila da od hrvatskih vlasti traži da Srečka prebace u Kuterevo.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više