Funtime UPORNOST SE ISPLATI

Pas ne razumije zašto se nitko neće igrati s njim

  • Autor: tportal.hr
  • 17.6.2011 12:02:47
  • 17.6.2011 10:14:49

Postoji li išta zabavnije od psa koji pokušava nagovoriti ljude da se igraju s njim? Ova snimka mješanca labradora i pudla koji čeka da mu jedna od dvije šestomjesečne blizanke baci lopticu jasan je odgovor na to pitanje

Na YouTubeu pojavio se film sličan onome na kojem razigrani pas neumorno stavlja lopticu pred kip čovjeka i čeka da mu je ovaj baci. U ovom slučaju radi se o mješancu labradora i pudla po imenu Marley, a gospodarice od kojih veseli pas očekuje da mu bace lopticu su šestomjesečne blizanke Lilly i Sophia.

Tijekom dvije minute snimke Marley pokušava animirati svaku od malih djevojčica da mu bace lopticu, no kako se radi o vrlo maloj djeci, to se ne događa. Osmogodišnjeg Marleyja naizgled nezainteresirane blizanke ne uspijevaju obeshrabriti, pa pokušava čak i strpljivo sjediti u njihovoj blizini u nadi da će se ipak igrati s njim.

'Uvijek mu se igra, no većinu vremena spava. Pokušat će bilo kome donijeti lopticu u nadi da će je baciti. Prvi put je donio lopticu curama kad su imale tek tri mjeseca i još uvijek mu nije jasno zašto se neće igrati s njim', kaže majka djevojčica Yvette Crooke-Avera.

No, ova priča ipak ima sretan kraj. Na kraju je sretnom Marleyju Yvettin suprug bacio ogromnu loptu koju je pas jedva dočekao.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više