Funtime ZALJUBLJENA ILI AGRESIVNA?

Lavica se pokušala dokopati jednogodišnjeg djeteta

  • Autor: tportal.hr
  • 15.6.2011 9:19:31
  • 15.6.2011 7:00:00

Jednogodišnji dječak Trent na neobičan je način privukao pažnju 200 kilograma teške lavice koju je samo debelo staklo u zoološkom vrtu spriječilo da ga se dokopa

Mali Trent posjetio je Cheyenne Mountain ZOO u Koloradu. Najveći dio vremena proveo je ispred staklenog kaveza s lavovima jer je neobično privukao pažnju 200 kilograma teške lavice Angie. A ni njemu nije bilo lako rastati se od nje.

Naime, dok se jednogodišnji Trent igrao na podu ispred kaveza, Angie je već postajala nervozna, hodala gore-dole i šapama sugerirala da nekako želi doći do njega. Svaki put kad bi se mališan posve približio kavezu, Angie bi razjapila svoja usta, koja su dvaput veća od njegove glave i preko stakla ga pokušavala dohvatiti.

Premda prizor izgleda pomalo zastrašujuće, Trent je bio savršeno miran, uživao i smijao se. Roditelji su uz video napomenuli da je čak plakao cijelim putem do automobila što su morali otići.

Jedan od komentara ispod videa na YouTubeu napomenuo je: 'Ta mačka uopće ne pokušava pojesti dijete. Njezin govor tijela je posve neagresivan. Ako ništa drugo, mislim da ga želi ukrasti kako bi ga odgojila.' Sva sreća da je staklo u ZOO-u dovoljno debelo i da nitko nije morao provjeravati stvarne namjere lavice Angie.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više