JESI ČUO KLIK?

Kako izgleda kad 80-godišnjaci koriste web kameru

14.06.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Ljudi rođeni početkom 20. stoljeća doživjeli su pojavu nebrojenih tehnologija koje današnja djeca uzimaju zdravo za gotovo. Televizija i mikrovalne samo su neki primjeri zbunjujućih predmeta koje su naši djedovi i bake s vremenom naučili koristiti. No, nije sve jednostavno kao televizija

Mi se samo možemo nadati da ćemo sa 80 godina pokušavati koristiti tehnologiju koja će tada postojati. Iako djeluje gotovo nevjerojatno da dvoje staraca rođenih prije nego je postojala televizija u boji pokušavaju koristiti računalo, duhovita snimka s YouTubea oduševit će vas njihovim pokušajima da se fotografiraju web kamerom.

Frank slavi svoj 84. rođendan i njegova supruga Rita pokušava fotografirati njihovo malo slavlje prije puhanja svjećica. Frank u rukama drži tortu i oboje strpljivo čekaju 'klik', no ništa se ne događa.

'Jesi li čuo klik, Frank?' pita Rita dok zbunjeno gleda u računalo, a zatim zaključuje da će ih stroj fotografirati kad završi odbrojavanje.

Par ponovno strpljivo čeka s osmijesima na licima, no opet ništa od škljocaja koji bi značio da su se fotografirali. Rita zbunjeno prinosi svoje lice kameri i kaže da će ipak morati još vježbati dok ne svladaju rad na računalu.

Bez obzira na to što se par nije uspio fotografirati, postali su internetski hit koji je već vidjelo preko pola milijuna ljudi. Mi mislimo da su Rita i njezin suprug sjajni i želimo sve najbolje Franku za njegov 84. rođendan!