Funtime NJEMAČKA ZVIJEZDA

Razroka oposumka Heidi odsad prima posjete

  • Autor: tportal.hr
  • 13.6.2011 11:21:41
  • 13.6.2011 10:35:56

Jedna od najpoznatijih životinja i svakako najpoznatija oposumka na svijetu, Heidi iz Leipziga, dobila je novi dom otvoren javnosti. Vjerojatno zahvaljujući svojoj slavi, Heidi će odsad živjeti u staništu za tropske životinje u Zoološkom vrtu u Leipzigu

Čuvena njemačka oposumka Heidi preselila se u svoj novi dom - stanište za tropske životinje u Zoološkom vrtu u Leipzigu. Šefovi ZOO-a su odlučili tako zbog popularnosti tobolčara koji je sudjelovao čak i u predviđanju tko će pobijediti na ovogodišnjoj dodjeli Oscara.

Zahvaljujući preseljenju, svi posjetitelji moći će vidjeti dvogodišnju Heidi, što je dosad bilo nemoguće.

Heidi je postala poznata zbog svojih razrokih očiju, što je posljedica lošeg hranjenja dok je bila mladunče, no kako su oposumi noćna stvorenja i oslanjaju se na njuh više nego na vid, oči joj nisu stvarale probleme. Stručnjaci tvrde da masne nakupine koje uzrokuju njene probleme s očima nisu bolne ni opasne za zdravlje.

Zoološki vrt u Leipzigu nada se da će privući veći broj posjetitelja jer će najpoznatija oposumka na svijetu cijeli dan biti pred očima javnosti.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više