Funtime ŽENA ZMAJ

Napravila 3.200 piercinga u jednom poslijepodnevu

  • Autor: tportal.hr
  • 10.6.2011 11:42:32
  • 10.6.2011 10:17:03

Staysha Randall oborila je rekord i primila 3.200 piercinga u samo sedam sati i 28 minuta. Iako je prije obaranja rekorda ciljala na 3.600 piercinga, dvadesedvogodišnja izvođačica iz Las Vegasa nije mogla izdržati bol, pa je novi rekord veći za samo 100 piercinga od starog

Izvođačica koja nastupa u Las Vegasu Staysha Randall nakon sedam sati i 28 minuta primila je 3.200 piercinga i oborila dosadašnji rekord od 3.100 piercinga u jednom sjedenju. Dvadesetdvogodišnja snagatorica i stručnjakinja za bijeg ciljala je na 3.600 piercinga, no zbog boli je morala stati na 3.200.

Staysha je rekord obarala u salonu za tetoviranje Intoxicated Tattoos pod spretnom rukom Billa 'Dangera' Robinsona i njegove asistentice Sarafine 'Jenn O Cide' Holmes. Guinnessova knjiga rekorda još nije verificirala novi rekord.

Američka izvođačica uspjela je bez ikakvih sredstava za ublažavanje boli izdržati 3.200 piercinga s industrijskim iglama širine jednog milimetra i dužine oko četiri centimetra. Obaranje rekorda je počelo u podne i završilo navečer.

Bez obzira na svoju snagu, čak i hrabra Staysha je pustila pokoju suzu za vrijeme piercanja leđa, ruku i nogu, a cijeli događaj lagano je podsjećao na operaciju jer je Bill Robinson bio odjeven u zelenu kiruršku odjeću, a na rukama imao plave gumene rukavice. Pokraj stola na kojem je obavljao piercing imao je gaze za krv i sredstvo za podmazivanje 3.600 igli koje su stajale na kolicima u blizini.

Rekord je na kraju ipak postavljen, a Staysha Randall više ne može s lakoćom proći detektore metala u zračnim lukama, a vjerojatno ne može ni u dućan s magnetima za frižider.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više