PIJAN KAO ZEMLJA

Evo zašto nije dobro puno piti

10.06.2011 u 07:00

Bionic
Reading

Nepoznati Britanac zabavio je svojim pijanstvom cijeli svijet nakon što je kompilacija snimaka s uličnih kamera dospjela na YouTube. Pijanac u pitanju snimljen je na dugom putu kući nakon što je izazvao incident u hotelu Savoy

Četrdesetogodišnji Britanac započeo je svoju nesretnu večer incidentom u hotelu Savoy u Londonu nakon čega ga je tamošnje osiguranje izbacilo s dodjele kazališnih nagrada koje je vodio Stephen Fry. Pijani muškarac već je na dodjeli toliko popio da je pao pred glumcima kao što su sir Ian McKellen i Liam Neeson

Nakon neugodnog početka, ostatak večeri nastavio je ići nizbrdo. Ulične kamere snimile su ga na njegovu dugom putovanju kući na kojem je više padao nego hodao.

Iako ne znamo čime se taj britanski partijaner bavi, nakon gledanja snimke njegovih spektakularnih padova, pretpostavit ćemo da je akrobat ili nešto slično. Naime, pri jednom od padova preko ograde na stepenicama napravio je bizaran kolut naprijed bez ruku.

Deset dana nakon svoje odiseje pokunjeni veseljak pojavio se na vratima hotela Savoy i uljudno pitao je li netko možda našao njegovu jaknu i novčanik. Djelatnici hotela nisu mu mogli pomoći s izgubljenim stvarima, no laknulo im je što je bio živ i zdrav.