Funtime ČAROBNJAKOV EKSPERIMENT

Hipnotičaru publika ostala u transu

  • Autor: tportal.hr
  • 7.6.2011 14:57:50
  • 7.6.2011 13:56:14

Britanski hipnotičar David Days na bini se, za vrijeme svog nastupa, u Dorsetu spotaknuo, pao i onesvijestio. Budući da se radilo o kraju predstave, kada David budi gledatelje koje je stavio u trans, tri osobe ostale su pod hipnozom. Kad je hipnotičar došao svijesti, uspio je izvući i te gledatelje iz transa

Davidovi pomoćnici neuspješno su pokušavali probuditi svog šefa i tri osobe pod hipnozom. Ostali gledatelji u međuvremenu su, u uvjerenju kako se radi o dijelu točke, zapljeskali, no Davidovi pomoćnici bili su ih prisiljeni zamoliti da napuste dvoranu kako bi mogli pokušati probuditi ih iz transa.

Tek nakon nekog vremena pomoćnicima je pošlo za rukom probuditi hipnotičara Davida koji je zatim probudio i gledatelje iz transa.

David je poslije svega ostavio poruku na Facebooku u kojoj je napisao da je pao, no da je sada dobro. Dodao je i kako je održao odličnu točku te da su dobrovoljci bili od neizmjerne pomoći. Njegova menadžerica Tara Nix rekla je kako su tri gledatelja koja su ostala u transu također dobro.

Tek nakon nekoliko dana David je otkrio kako njegovo spoticanje i gubitak svijesti nisu bili slučajni, već se radilo o eksperimentu u kojem su sudjelovala tri dobrovoljaca. Cilj mu je bio otkriti mogu li se gledatelji sami probuditi iz transa i hoće li njegov gubitak svijesti ikako utjecati na njih.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više