Funtime ROMANTIČNA GODINA

Pogledajte prekrasnu prosidbu muralom

  • Autor: tportal.hr
  • 2.6.2011 13:39:26
  • 2.6.2011 12:57:23

Dvadeset osmogodišnji Jeff Gurwin nije htio samo kleknuti pred svoju djevojku Caitlin Fitzsimons, već je unajmio umjetnike iz Bronxa u New Yorku da naslikaju veličanstveni mural drveta koje umjesto plodova ima slova poslagana u obliku pitanja 'Caitlin, hoćeš li se udati za mene?'

Daleko od toga da se netko već nije sjetio prosidbe muralom, no kao da je važno da način nije potpuno originalan sve dok je poseban. Kad u vezi dođe trenutak za 'veliko pitanje', ne zadovoljavaju se svi muškarci uobičajenim klečanjem – neki od njih žele biti posebno kreativni, te time učiniti taj trenutak jedinstvenim.

Dvadesetosmogodišnji Jeff Gurwin unajmio je umjetničku grupu iz Bronxa TATS CRU da napravi 'najkreativniju prosidbu na svijetu' za njegovu djevojku Caitlin Fitzsimons. Grupa muralista nije podbacila.

Momci iz TATS CRUA naslikali su prekrasno drvo prekriveno ružičastim cvjetovima na uglu Avenije A i Druge ulice u East Villageu u New Yorku. Pokraj drveta nalazi se mops Parky koji pripada Caitlininoj majci, a umjesto plodova na stablu vise velike drvene ploče iz igre Scrabble koju mladi par voli igrati.

Putem na večeru s Jeffom Caitlin je prolazila pokraj murala i ugledala ga. Zaplakala je od sreće i, nakon što je Jeff dotrčao do nje, pristala se udati za njega.

Mural će ostati mjesec dana na zidu, no imamo osjećaj da će njegov učinak biti puno trajniji ako se pita Caitlin i Jeffa.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više