Funtime NOĆNA DOBRA VILA

Kina ima svoju seksi junakinju

  • Autor: tportal.hr
  • 31.5.2011 11:50:11
  • 31.5.2011 11:34:26

Maskirana žena odjevena u crni seksi kostim superjunakinje po noći dijeli hranu i novac u siromašnim dijelovima Hong Konga. Sama sebe naziva 'Vitezom orhideje' jer je orhideja nacionalni cvijet administrativne regije u kojoj operira

Nepoznata maskirana žena odjevena u crni seksi kostim po noći dijeli hranu i novac u siromašnim dijelovima Hong Konga. Junakinja koja sama sebe naziva 'Vitez orhideje' nedavno je poslala elektronsku poštu novinarima u kojoj je pojasnila svoja djela.

Junakinja odbija otkriti tko je jer želi da to ostane misterij. Pomoć siromašnima je njezin način protestiranja protiv vlade koja nije uspjela uništiti najteže oblike siromaštva.

Kruže glasine da se radi o unuci nekadašnjeg zamjenika premijera Kine Wan Lija. Ona je u svojem pismu novinarima priznala da je sličnog porijekla kao Wan Baobao te da je poslovna žena iz poznate obitelji Hong Konga.

'Želim da moj identitet ostane tajna jer ne želim da se misli da se radi o jeftinom triku za publicitet', rekla je kineska junakinja i dodala da je počela pomagati ljudima jer je vidjela previše ljudi koji su financijski propali.

Misteriozna Kineskinja također je u pismu spomenula da još nije udana.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više