STAND UP

'S nogu' - prvi ex-YU mini-festival komedije

24.05.2011 u 12:00

Bionic
Reading

Stand up comedy program 'Komedija s nogu' polako privodi kraju proljetni dio sezone. Prije nego se u lipnju u programskim večerima nazvanima '1 Man Show' pojedinačno predstave svih devetoro domaćih 'komedijaša s nogu', posljednji tjedan ovog mjeseca u Bulldogu ugostit će se njihove kolege iz regije. Trodnevni mini-festival, nazvan je 'S nogu', upravo zato što će biti brz i kratak, ali žestok!

U srijedu 25. svibnja, otvorit će ga četvorica srbijanskih stand up komičara iz beogradske organizacije StandUp.RS: Aleksandar Perišić, Nikola Silić, Johnny Fazonny te Marijo Kržić. Ovo će biti njihovo drugo gostovanje u Zagrebu, a koje će ujedno najaviti hrvatsku turneju za koju su pripreme u tijeku.
Voditelj večeri: Domagoj Pintarić

U četvrtak (26.5.) u Zagreb po prvi puta dolaze dečki iz banjalučkog Antikulturnog teatra 'Alija Sirotanović', svojevrsna urbana atrakcija susjedne nam BiH. Upravo je ova skupina kreativaca i izvođača, budnih promatrača današnjice, postigla da sarajevska škola humora konačno dobije dostojnu konkurenciju. Dodik ih nimalo ne voli! Valja provjeriti zašto.
Voditelj večeri: Pedja Bajović

Petak (27.5.) rezerviran je za humor - iz EU. U Bulldog dolaze stari znanci: Tin Vodopivec, Perica Jerković te Ranko Babić koji će onako - s nogu, pričati o svojim životima u Sloveniji danas. Svi oni koji i dalje robuju predrasudama da dobar slovenski humor ne postoji, trebaju doći i uvjeriti se u suprotno.
Voditelj večeri: Jadranko Glavačević

Više saznajte ovdje