Funtime NOVI SVJETSKI REKORDER

U minuti ugasio 70 cigareta na jeziku

  • Autor: tportal.hr
  • 24.5.2011 15:23:10
  • 24.5.2011 14:04:19

Njujorčanin Richie Magic ili Ljudska Pepeljara, kako ga još zovu, ubacio je rekordan broj cigareta u usta da bi djeci demonstrirao štetnost pušenja. U roku od 60 sekundi na jeziku je ugasio 70 cigareta te postavio novi svjetski rekord

Richie Magic (55) iz Scarsdalea u New Yorku postavio je novi svjetski rekord ugasivši na jeziku 70 cigareta. Borio se doći do zraka dok je gurao upaljene cigarete u usta, po pet komada odjednom.

Oko njega se u Washington Square Parku okupila poveća gomila i dok su jedni navijali za njega pomažući mu paljenjem cigareta, drugi su ga promatrali s gađenjem. 'Poruka djeci bila mi je važnija od vlastitog zdravlja. Pušenje je odvratna navika i grozna ovisnost', rekao je Magic nakon rušenja rekorda.

Nakon isteka minute isplazio je potpuno crn jezik pun mjehura. 'Osjećaj je užasan. Jezik mi je potpuno utrnuo, a vrh me ubija od bolova', prenose mediji Magicove riječi. Sljedećih će dana morati jesti samo tekuće obroke zbog ozljeda, a na začinjenu hranu još duže vrijeme neće smjeti ni pomisliti.

Sam Richie je pušač, a navike se uspio riješiti samo jednom na nekoliko mjeseci 2009. Vratio se pušenju tijekom stresnog perioda kad mu je sestra bila teško bolesna. 'To je bio samo izgovor za pušenje, nešto kao štaka, oslonac. Činjenica je da sam zapravo ovisnik', priznao je Richie.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više