TEŠKA PUBLIKA

Komičar pokušao nasmijati krave

24.05.2011 u 11:25

Bionic
Reading

Komičar i radijski voditelj Milton Jones sudjelovao je u Hertfordshireu u bizarnom eksperimentu i jednokratnom nastupu – pred kravama. Unajmila ga je tvornica sira Bel UK, koja proizvodi sir The laughing cow (Nasmijana krava), da bi proizvođači saznali hoće li se krave nasmijati

Tvornica sira Bel UK, koja proizvodi sir The laughing cow, unajmila je britanskog komičara Miltona Jonesa da dođe u Hertfordshire i pokuša nasmijati krave. Milton Jones je izveo točku osmišljenu samo za njih.

'Dakle, vi krave ste sve vegetarijanke, ne? Zašto onda sve nosite kožu?', bio je jedan od viceva kojima je komičar pokušao izmamiti osmijeh na kravlja lica.

Tijekom Miltonovog nastupa krave je promatrao stručnjak za goveda Bruce Woodacre i bilježio kako reagiraju na njega. Milton kaže da mu je pisati šale za krave bilo novo iskustvo, no da pravi komičar uvijek piše za svoju publiku.

'Bile su teška publika, no imao sam ja i teže. I dok sam se trudio ne musti za smijeh, na kraju ipak mogu reći da je publika bila sjajna', rekao je Milton.

U nedavnom istraživanju Britanci su izjavili da uglavnom smatraju da se krave ne mogu smijati, a 40 posto ih misli da krave nemaju smisla za humor. Stručnjak za goveda Bruce Woodacre ne slaže se s generalnim mišljenjem britanskog stanovništva.

'Krave su inteligentne i po prirodi su dosta znatiželjne te imaju jaku društvenu svijest i sposobne su za široku lepezu osjećaja', rekao je Woodacre.

Prema stručnjaku za goveda, Milton je uspio izazvati reakciju među kravama te smatra da ih je većina bila zainteresirana za njega, no bilo je i onih koje su mu se smijale, a neke su čak i napustile nastup. Bez obzira na nezadovoljan dio publike, nastup Miltona Jonesa svatko će moći vidjeti za koji dan na njegovoj stranici na Facebooku, na kojoj će biti i analiza stručnjaka za goveda.