Funtime HIP-HOP VILENJAKINJA

Pogledajte talentiranu violinisticu Lindsey

  • Autor: tportal.hr
  • 26.5.2011 9:50:08
  • 26.5.2011 9:00:00

Natjecateljica američke emisije 'America's got talent' pružila je priliku svima na internetu da uživaju u njezinom nastupu na televiziji. Snimila se kako svira na ulici i stavila svoju izvedbu na YouTube

Mlada violinistica Lindsey Stirling koja za sobom ima 12 godina klasične naobrazbe u tom instrumentu rano je počela eksperimentirati s miješanjem raznih stilova i žanrova. Ta sklonost novom i njezina spontanost vjerojatno su i razlozi što je dospjela u američku emisiju America's got talent na kojoj razni natjecatelji pred trima sucima pokazuju što umiju. Široj publici poznatija je britanska originalna verzija emisije - Britain's got talent - koja je proslavila Susan Boyle.

Lindsey je zbog svoje izvedbe Right Round od autora Flo Ride sada poznata i kao hip-hop violinistica. Brzi ulični nastup talentirane Lindsey ostavit će vas bez daha – baš kao i nju.

Mlada violinistica izvodi i nevjerojatno lepršav ples dok svira violinu, a cijela snimka je i na njezinoj stranici na YouTubeu na koju je nedavno dodala još jedan film koji izgleda kao profesionalno napravljen spot.

Više o Lindsey Stirling možete saznati na njezinoj internetskoj stranici.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više