PREDUGO PREMIŠLJANJE

Ghostbustersi bez Sigourney Weaver

12.03.2009 u 09:15

Bionic
Reading

Nakon što je odbila 'ulogu' u novoj videoigri Ghostbusters, velika filmska zvijezda Sigourney Weaver se predomislila, no nažalost, prekasno

Izvršni producent videoigre Ghostbusters Brendan Goss na nedavnoj je konferenciji za novinare potvrdio koje su glumce iz ovog popularnog filmskog serijala uspjeli angažirati za virtualno izdanje lovaca na duhove. Dan Aykroyd i Harold Ramis, koji ujedno pišu i scenarij igre, uvršteni su u samom startu, dok je Bill Murray uvjetovao da svi likovi Ghostbustersa dobiju jednake vremenske termine pojave na ekranu.

Nakon što mu je to obećano, Bill je pristao pojaviti se u igri, no Sigourney Weaver, koja je trebala 'glumiti' Danu Barrett, nećemo vidjeti. Weaverica je, naime, bila jedna od prvih glumica koju su namjeravali angažirati, no ona je to glatko odbila. Nakon što je čula da je i Murray potpisao, predomislila se i kontaktirala autore igre, ali bilo je prekasno. Videoigra je već bila u poodmaklom stadiju izrade i za njezinu su ulogu angažirali drugu glumicu.