Funtime NIJE IM LAKO...

Opatice žive u strahu od golf loptica

  • Autor: tportal.hr
  • 20.5.2011 7:00:37
  • 20.5.2011 7:00:00

Opatice koje žive i rade u blizini britanskog golf igrališta u Torquayu u Devonu bile su prisiljene zamoliti da se nešto učini zbog stalnog dolijetanja loptica u Samostalnu školu za samostanske djevojke Stoodley Knowle. Njihova molba bila je uslišana i golf igralište će promijeniti izgled staza zbog kojeg igrači često odašilju loptice u njihovom smjeru

Golf igralište u Torquayu u Devonu nedavno je odlučilo promijeniti izgled svojih staza u blizini Samostalne škole za samostanske djevojke Stoodley Knowle jer su se opatice koje tamo žive i rade požalile kako moraju izbjegavati loptice koje dosta često dolijeću u njihovom smjeru.

U želji da prekinu 'sportske ozljede' u obližnjoj školi klub za golf je objavio kako će promijeniti izgled staza.

'Opatice ne žele da ih loptice za golf pogode u glavu ili da unište staklenik koji je još u izgradnji, a mi ne želimo stvarati probleme. Najdraže nam je ako smo u dobrosusjedskim odnosima', rekao je tajnik golf kluba Colin Nolan.

Golf klub u Torquayu ima impresivnih 1.000 članova i situacija u kojoj postoji problem s lopticama koje odlijeću u neželjenom smjeru nije ništa novo.

'Jedna loptica koja odleti preko zida bila bi u redu, no kad se radi o dvije ili tri dnevno, onda je to već ozbiljan problem', rekao je Colin Nolan.

Zahvaljujući razumijevanju šefova kluba, svih 14 opatica u obližnjoj školi bit će uskoro sigurno od neželjenih projektila, a moći će prestati i brinuti o stakleniku koji je koštao 50.000 funti.

Opatice nisu dale nikakvu izjavu u vezi situacije.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više