NAGRADNJAČA

London Calling Comedy Club - dobitnici

13.05.2011 u 14:22

Bionic
Reading

London Calling Comedy Club ovoga mjeseca organizira pononovno druženje s londonskim komičarima, a s naročitim uzbuđenjem najavljujemo i ovomjesečni nastup u Zagrebu 16. svibnja, koji će se po prvi puta održati u Maloj dvorani Vatroslava Lisinskog s početkom u 19:30 sati. A tportal.hr je za svoje čitatelje pripremio 3x2 ulaznice

Iza naziva London Calling Comedy Club krije se međunarodni projekt koji je osmislio hrvatski novinar Nino Bantić, u nakani da britanski stand up humor približi građanima u nekoliko europskih gradova. Nino je jedan od članova originalne postave emisije 'Zločesta djeca' Radija 101, koja je osamdesetih godina prošloga stoljeća postala zaštitnim znakom Stojedinice i kultnim simbolom hrvatskog humora njegove generacije. Nino već petnaest godina radi kao urednik u jednoj svjetskoj televizijskoj agenciji u Londonu. Od
travnja prošle godine i sam povremeno kao komičar nastupa po britanskim klubovima.

Ovomjesečni gosti iz Londona su:

Nick Wilty
Nicka Wiltya britanski mediji opisuju s tri riječi: briljantan, briljantan, briljantan!. Taj svjetski putnik nastupao je na svim kontinentima s izuzetkom Antartika te na svim svjetskim komičarskim festivalima - od najprestižnijeg u Edinburghu, preko New Yorka, San Francisca i Montreala do Cape Towna, Wellingtona i Melbournea. Osvojio je brojne nagrade, uključujući važnu Polo Mint Comedy Award, dok su ga u San Franciscu vlasnici komičarskih klubova proglasili najboljim međunarodnim komičarom.

Paul B Edwards
Samoopisujući se kao Rock & Roll pjesnički komičar Paul je svojim jedinstvenim spojem muzike, poezije i šala vrlo brzo pretvorio u miljenika britanske publike. Paul redovno nastupa po najuglednijim britanskim klubovima, a redovan je gost i na radio stanicama diljem Britanije. Gostovao je i na brojim TV programima, a trenutno ima i svoju komičarsku školu. Gostovao je i na brojim TV programima, a trenutno ima i svoju komičarsku školu.

Sully O’Sullivan
Sully je proglašen vrhuncem Novozelandskog međunarodnog komičarskog festivala te najboljim na takvom istom okupljanju u Glasgowu. Dobio je kanadsku nagradu Masterćs of the Universe za improvizaciju te se pojavljuje na The Comedy Channel u Australiji. U Hrvatsku stiže s medijskim lovorikama i opisan kao smrtonosno zabavni voditelj.

Po dvije ulaznice osvojili su:

Nikola Vidak
Marina Kušević
Kristina Skozrit

Ulaznice se podižu na blagajni Vatroslava Lisinskog, uz predočenje osobne iskaznice.