Funtime OPAKI IGRAČ

Upoznajte Kineza koji kartama reže krastavce

  • Autor: tportal.hr
  • 12.5.2011 12:25:49
  • 12.5.2011 10:45:24

Bai Deng Chun iz Qingdaa u sjevernoj Kini proslavio se svojom vještinom bacanja karata na kineskoj emisiji 'China's got talent' (Kina ima talente). Dvadesettrogodišnji izvođač počeo je svoju neobičnu karijeru kad je na televiziji prvi put zabio 28 karata u lubenicu s udaljenosti od tri metra

Dvadesettrogodišnji Bai Deng Chun nedavno je nastupio u emisiji China's got talent i tamo pokazao svoju nevjerojatnu vještinu bacanja karata. Mladi izvođač može s tri metra pogoditi svaku metu što je pokazao i na početku svoje karijere kad je zabio 28 karata u lubenicu.

Na oko pet metara udaljenosti od mete Bai Deng Chun može probušiti balon, a na 'China's got talent' je kartama sjekao velike krastavce. Dok nije pokazao što zna na televiziji, čak i roditelji su mislili kako se radi o potpunom gubitku vremena.

Osim rezanja povrća i bušenja balona, Bai Deng Chun dovoljno je precizan da skine žar s cigarete i baca karte dovoljno jako da otvori jaje.

'Karte su u mojim rukama kao strelice. Mogu pogoditi gotovo bilo što s pet metara udaljenosti', rekao je Bai koji se cijeli život bavi borilačkim vještinama.

Svoj talent Bai je razvio jer je bio loš u pokeru. Često je gubio i zbog toga bacao karte u bijesu, pa mu je jednog dana palo na pamet da bi to mogao i raditi.

'Prije tri godine odustao sam od pokera i počeo bacati karte. Svaki mjesec potrošio sam svoju plaću kako bi kupio špilove karata s kojima sam vježbao', kaže Bai.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više