DIŠITE KRALJEVSKI!

Prodavat će se i zrak s kraljevskog vjenčanja

27.04.2011 u 10:00

Bionic
Reading

James Watt je mozak iza bizarne ideje prodavanja londonskog zraka s dana kraljevskog vjenčanja. Uspješni radijski komentator osnovao je tvrtku koja će organizirati skupljanje zraka na dan vjenčanja Kate Middleton i princa Williama te ga zatim prodavati u flašama

Među gomilom bizarnih suvenira vezanih uz britansko kraljevsko vjenčanje koji se mogu ili će se tek moći kupiti našao se još jedan ozbiljan kandidat za titulu najbizarnijeg. Uspješan radijski komentator James Watt sada u rezime može dodati da je idejni tvorac Zraka s kraljevskog vjenčanja – flaširanog zraka koji će 'trenirani profesionalci' skupljati na dan vjenčanja princa Williama i njegove zaručnice Kate Middleton

Šefovi tvrtke Watt UK nadaju se da će Zrak s kraljevskog vjenčanja postati kolekcionarski predmet te također tvrde da se radi o proizvodu u kojem će cijela obitelj moći uživati. Kupci će moći otvarati flaše Zraka s kraljevskog vjenčanja poput rijetkog šampanjca i ponuditi koji udisaj svojim gostima.

'Svaki pravi romantik zna da ubrano cvijeće vene nakon samo nekoliko dana. Zrak s kraljevskog vjenčanja bit će na raspolaganju svima koji ga kupe godinama nakon samog događaja', rekao je glasnogovornik tvrtke Watt UK.

James Watt kaže da je nevjerojatna čast moći poslati kraljevski zrak po svijetu i omogućiti nekome tko nije bio na vjenčanju da udahne zrak s tog posebnog događaja.

'Uz malo sreće, možda čak osjetite i miris Kate Middleton', dodao je James Watt.