IZ MODRIČE U BOLJI ŽIVOT

Poštar ukrao penzije i pobjegao s ljubavnicom

06.03.2009 u 15:30

Bionic
Reading

Poštar iz Modriče u Bosanskoj Posavini u utorak je podigao 18.800 maraka koje je trebalo raspodijeliti penzionerima. No, on je umjesto toga novac prisvojio i pobjegao s dvadesetak godina mlađom ljubavnicom Emilijom u nepoznatom pravcu

Cvijetin Mitrović (41) iz Skugrića kod Modriče vodio se kao nestala osoba nakon što se u utorak do kraja radnog vremena nije vratio na posao. Međutim, Centar javne sigurnosti Doboj istragom je utvrdio da poštar nije nestao, već pobjegao s dvadesetak godina mlađom ljubavnicom Emilijom Nikolić i za njim je raspisana tjeralica, pišu Nezavisne novine.

Mitrović je podigao 18.800 maraka, a zatim se vratio kući. Dvojici sinova Danijelu i Daliboru ostavio je svakom po tisuću maraka, a onda se izgubio s Emilijom. Novac je trebalo dobiti četrdesetak penzionera, a ostalo je trebalo raspodijeliti kao dječje doplatke.

Poštar je od 1991. s bivšom ženom živio u Osijeku nakon čega se vratio u svoje rodno mjesto Skugrić. Susjedi su ostali šokirani viješću ističući da se radi o finom gospodinu, brižnom roditelju i omiljenom susjedu.

Sinovi za novine nisu htjeli komentirati događaj. Otac ih je samo obavijestio da odlazi i rekao im gdje se nalaze ključevi njihova automobila. Iz Pošte Srpske navode da će penzije biti naknadno isplaćene.