Funtime STRUČNJAK ZA ŠTO?

Dvorac zaposlio zmajologa

  • Autor: tportal.hr
  • 1.4.2011 10:36:39
  • 1.4.2011 9:00:00

Rose Jardine zaposlena je kao zmajolog u dvorcu Warwick u Velikoj Britaniji. Njezine dužnosti na novom poslu su briga sva stvorenja koja bljuju vatru, praćenje postignuća u polju čarobnjaštva te zabavljanje posjetitelja pričama o zmajevima

Rose Jardine vjerojatno se nada da joj posao nikad neće izgubiti čar. Naime, dvorac Warwick nedavno ju je zaposlio kao svog zmajologa.

Na natječaju za ovaj posao koji se nudio putem interneta tijekom veljače Rose je morala pokazati da ima veliko znanje o mitovima i legendama o zmajevima, a među posebno traženim pričama bile su one u kojima se zmajevi prizivaju, detaljan opis njihovih sposobnosti te zmajske zagonetke.

Njezini šefovi u dvorcu Warwick zadovoljni su što su odabrali Rose Jardine. Četrdesetšestogodišnja Rose iz Leamington Spa koja je prije radila kao osobna konzultantica očito nije iskusna zmajologinja, no sigurni smo da će se dobro snaći na svom novom poslu.

Opis posla:

Nakon otvaranja nove atrakcije 'Merlin: The dragon tower' u dvorcu Warwick zmajolog će se morati brinuti da sve stvari vezane uz zmajeve budu odgovarajuće kvalitete. Zmajolog će se također morati pobrinuti da ima odgovore na sva pitanja osoblja vezana uz bilo kakav problem vezan uz zmajeve.

Kandidati za posao moraju pokazati veliko znanje o mitovima i legendama vezanim uz zmajeve - pogotovo uz priče o prizivanju zmajeva, njihovim sposobnostima i omiljenim zagonetkama. Idealni kandidat bio bi onaj koji posjeduje sveučilišni naslov u humanističkim znanostima vezan uz mitologiju i folklor te odlično poznavanje materijala o zmajevima, tamnicama i čarobnjaštvu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više