Funtime TIJELO KAO HRAM

Ples oko šipke za Isusa hit među vjernicima

  • Autor: tportal.hr
  • 25.3.2011 8:52:54
  • 25.3.2011 8:50:00

U Old Town Springu u Teksasu jednu nedjelju u mjesecu žene plešu oko šipke za Isusa uz veselu kršćansku muziku. Ovaj neobični fitnes smislila je vlasnica plesnog studija Best shape of your life (Najbolja kondicija vašeg života) Crystal Dean koja ne vidi nikakav problem u kršćanskom plesu oko šipke

Instruktorica fitnesa i bivša plesačica Crystal Dean jednom mjesečno u svom studiju Best shape of your life u gradu Old Town Springu u Teksasu vodi sat plesa oko šipke za Isusa.

Nedjeljom uz veselu kršćansku muziku žene plešu oko šipke, a ne može ući nitko bez tiskanog crkvenog programa koje dijele na misi.

'Bog nam je dao tijelo koje bi trebalo biti naš hram i za koje bismo se trebali brinuti. Radi se o fitnesu. Ja ne podučavam žene kako da se skidaju uz muziku. Baš me briga ako me netko želi osuditi zbog toga. Ja sam u dobrim odnosima s Bogom', rekla je Crystal Dean u intervjuu.

Bivša plesačica smatra da nema ništa sporno u vezi s njezinim podučavanjem plesa oko šipke za Isusa jer time daje ženama dodatnu snagu karaktera.

Iako Crystal sama ne vidi nikakav problem u svom nedjeljnom fitnesu, mnogi korisnici YouTubea nisu se složili s njom.

'Nisam baš siguran da Isus voli visoke prozirne pete', komentirao je jedan korisnik na internetu.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više