Funtime KRALJ IZLAZAKA

Kinez izašao na 700 sudara naslijepo i ostao sam

  • Autor: tportal.hr
  • 22.3.2011 12:22:54
  • 22.3.2011 11:00:00

Tridesetdvogodišnji član kineske Komunističke partije Zhang Xuyang prozvan je 'kineskim kraljem izlazaka' nakon što je izašao na 700 sudara naslijepo i ostao sam. Za svoj ljubavni neuspjeh krivi žene koje su postale pretjerano zainteresirane za debljinu novčanika svojih partnera

Član kineske Komunističke partije Zhang Xuyang porijeklom je iz provincije Henan, a poznat je i kao 'kineski kralj izlazaka' jer je dosad izašao na 700 sudara naslijepo i još uvijek je sam. Xuyang kaže da je problem u tome što su sve žene željele znati koliko zarađuje i ima li auto i kuću.

No nije samo tridesetdvogodišnji Xuyang na ljubavnim mukama. Mnogi Kinezi trpe zbog novonastalih bogataša u zemlji u odnosu na mali broj žena.

Osim što je bio na televiziji kako bi pričao o svom problemu, Xuyang je napravio i svoju internetsku stranicu koju su dosad posjetile stotine tisuća ljudi. Rastući materijalizam u Kini prošle je godine uništio i televizijsku emisiju 'Ako si ti onaj pravi' jer su žene bile zainteresirane samo za novac.

Kad je jedan od prosaca pitao bi li se natjecateljica željela provozati s njim na biciklu, ona je odgovorila da bi radije plakala na stražnjem sjedištu BMW-a.

Xuyang trenutno piše autobiografiju i nada se da će skupiti dovoljno novca da otvori školu finog ponašanja gdje će žene i muškarci moći naučiti kako da se ophode jedni prema drugima s poštovanjem. Dosad mu je u tom cilju najveća prepreka bio nedostatak slave.

Mi s druge strane nagađamo da skuplja dovoljno novca kako bi konačno mogao osvojiti jednu od materijalistica koje su ga odbijale.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više