GLUMICA OPOSUMKA

Heidi će postati zvijezda sapunice

18.03.2011 u 10:30

Bionic
Reading

Najpoznatija tobolčarka na svijetu ponovno je u medijima. Krivooka oposumka postat će zvijezda sapunice o veterinarima na ARD-u i, ako sve bude kako treba, mogla bi se pridružiti stalnoj glumačkoj postavi

Krivooka oposumka Heidi pojavit će se na njemačkoj nacionalnoj televizijskoj mreži ARD u sapunici Doktor Mertens: Veterinar. Heidi će glumiti samu sebe, a kao i za vrijeme svog pojavljivanja tijekom dodjele Oscara, neće napustiti zoološki vrt u Lepzigu, već će sve scene 'odglumiti' iz svog staništa.

'Ako sve bude kako treba, Heidi bi se mogla pridružiti stalnoj glumačkoj postavi', rekao je jedan od suradnika na sapunici.

Još jedna od nepotvrđenih vijesti je da će se radnja sapunice baviti radikalnim kirurškim zahvatom na Heidi koji bi joj ispravio vid. 'Prirodni je talent. I neće pretrpjeti nikakav šok jer ne mora napustiti svoj dom u Leipzigu', rekao je jedan od čuvara u zoološkom vrtu.

Kao svaka prava zvijezda, i Heidi ima svoj profil na Facebooku, gdje su nedavno stavili nove fotografije iz ZOO-a u Leipzigu. Oposumku su počastili finom salatom, kombinacijom voća, mesa i sira. Premda joj je trebalo vremena da dođe do slasnog obroka, kad ga se dočepala, njezinoj sreći nije bilo kraja.

Najnovije dogodovštine najpoznatije oposumke na svijetu možete pratiti na Facebooku