HRANA ISPOD HAUBE

Vjeverica pokvarila auto spremanjem zimnice

17.03.2011 u 11:48

Bionic
Reading

John Gold iz Warwicka u Velikoj Britaniji imao je problema s autom, pa ga je odveo mehaničaru na popravak. No umjesto nekog uobičajenog problema, mehaničar ga je obavijestio da mu je dio iz kojeg motor vuče zrak pun hrane za ptice i lješnjaka

Nakon što je pedesetdevetogodišnji John Gold iz Warwicka u Velikoj Britaniji shvatio da ima problema s autom marke Vauxhall Astra, odveo ga je mehaničaru na popravak. Mehaničar mu je objasnio da vozilo ima problema zbog stotina komadića ptičje hrane te raznih drugih sjemenki i koštica koje su u kutiji iz koje motor vuče zrak.

Goldu je uskoro postalo jasno da se vjerojatno radi o vjeverici koja je odlučila sakriti svoju zimnicu u motor njegova vozila, te da je za to vjerojatno kriva njegova punica koja je redovno stavljala sjemenke za ptice blizu auta.

'Nisam mogao vjerovati što mi mehaničar govori. Stotine i stotine sjemenki bile su u kutijici za zrak', rekao je John Gold.

'U 42 godine koliko radim ovaj posao, nikad još nisam vidio nešto ovakvo. Kad sam digao haubu, nisam očekivao da ću naći brdo koštica. Bilo mi je nevjerojatno da je vozilo uopće moglo raditi s obzirom na to da je ptičja hrana potpuno začepila dovod zraka u motor', rekao je upravitelj Boschovog servisa za vozila Jason Perry