Funtime UMJETNICI NA DJELU

Zastrašujuće dobar bodypainting

  • Autor: A. S.
  • 4.3.2009 21:17:26
  • 2.3.2009 14:00:00

Svatko si može na obrazima nacrtati brkove, crnom olovkom 'zašiljiti' oči, staviti crnu točkicu na nos i glumiti mačku. No, postići da zbilja izgledate kao mačka i da se ljudi okreću za vama ne da bi se smijali, nego s oduševljenjem, može se proglasiti umjetnošću

Foto primjeri bodypaintinga koje su korisnici objavljivali na Flickru dokazuju da se oslikavanje tijela i lica može dovesti do savršenstva. Osim ideje, potrebna je velika kreativnost kako bi izvedba bila što uvjerljivija.

Usta na iscrtanom licu ne moraju uvijek imati ulogu usta, kao i svaki organ na licu. Uz malo mašte, na vašem licu mogu oživjeti najgroteskniji likovi koje možete zamisliti.

Čovjek banana, Mona Lisa, Spock i Kirk – svaki na jednom obrazu, vesela ovčica... Sve to skupa nije lako imitirati ako želite biti uvjerljivi. No, ovi su majstori u tome definitivno uspjeli.

Premda je fašnik za ovu godinu gotov, pogledajte kako izgleda nevjerojatno dobar bodypainting u obje galerije – možda vas insipiriraju za sljedeće maškare ili tematski tulum.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više