TKO IDE U UMAG?

Razvratno partijanje po istarski

02.03.2009 u 14:40

Bionic
Reading

Jedan od najlascivnijih tuluma koji su Amerikanci brandirali pod nazivom 'Spring break' održat će se ove godine u Umagu. Još vam je svega tri mjeseca ostalo za pripremu u dva vruća natjecanja koja su dio alkoholnog partijanerskog spektakla: Mister najtvrđe guze i Miss mokre majice

Spring break tulumi, koji se po ustaljenom običaju održavaju na Floridi i okupljaju tisuće raspojasanih mladića i djevojaka, doselili su se prošle godine na Stari kontinent. Austrijski Turoperater Splashline, kako prenose 24 sata, organizirao je tada u talijanskom Lignanu prvi Spring Break Europe. Ove pak godine brojna studentska ekipa željna lascivnih igara, cuge i skoro nevidljivih bikinija stiže u Istru, gdje će se od 21. do 24. svibnja razvaljivati po Umagu. Zbog velikog interesa, tulum je produžen i na period od 29. svibnja do 1. lipnja.

Umaško apartmansko naselje Kanegra čeka tako invazija adolescenata iz okolnih zemalja, ponajprije Austrijanaca. Ne sumnjamo, sudionici će dati sve od sebe u toj jedinstvenoj međunarodnoj studentskoj razmjeni. U Italiju ih lani došlo čak 5.000. Umag će, čini se, nadmašiti tu brojku. Program, navodi se, uključuje američke tradicije, kao što je natjecanje Miss Wet-T-Shirt (Miss mokre majice), izbor za Mister najtvrđe guze te brojne igre kojima je cilj, pogađate, popiti što više alkohola. U svakom slučaju, idealna priprema za ljetne ispitne rokove.