SSSEKSI

Najpromašenije seksi snimke na YouTubeu

10.03.2011 u 10:00

Bionic
Reading

Kao i svaka druga stvar na svijetu, i YouTube ima svoje dobre i loše strane. Jedan od dvosjeklih mačeva je kreativnost koja zna otići u krivom smjeru. Dovoljno je pogledati rezultate potrage riječi 'seksi' da saznate da neki ljudi ne znaju što rade. Slijede primjeri koji vrlo zorno prikazuju zablude pojedinaca u vezi toga što je seksi

Trljanje uz namještaj

Kad uložite mnogo vremena u nešto, ne čudi da to želite podijeliti s drugima. Naprimjer, petorica protagonista ovog uratka koji su stavili na YouTube stvarno se znaju trljati uz namještaj. Osim nesretnog otomana, zbog njihove vještine stradali su zidovi, ogledala i vrata.

Cijeli film je ogromna reklama za zdjelični rad tih momaka, no zašto su mislili da bi njihova tijela koja se izvijaju uz komade namještaja bila seksi, to samo oni znaju.



Miješanje stražnjicom pred razredom osnovnoškolaca

Brazilka Andressa Soares definitivno zna što radi kad je u pitanju miješanje stražnjicom. Kad se u cijelu priču ubace uska majica i vruće hlačice, nema sumnje da će mnogi poželjeti oznojiti se s njom.

No desetak osnovnoškolaca u pozadini koji pokušavaju 'skinuti' njene pokrete cijelu priču pretvaraju u ogromnu pogrešku. A sa svakim pokretom Andressine stražnjice djeca svakako uče neke potpuno nove stvari.

Tragična igra kruhom

Protagonist ovog 'seksi' filma, Steve Rooster, zna da žene vole muziku, seks i, ako ne boluju od neke rijetke bolesti, vole i... kruh? U dvije minute bizarnog striptiza Steve žvače komad kruha i zatim se maže njime po tijelu. Poslije toga ga ponovo vraća u usta.

Našla se tu i simulacija oralnog seksa jezikom s kojeg padaju mrvice kruha između dva prsta. Cijela stvar je toliko daleko od riječi 'seksi' i najlakše je zamisliti da se radi o umjetničkom načinu prenošenja poruke da moramo posvetiti više pažnje gurmanskim užicima.

Žvakanje banane

Banana u ženskim ustima može biti vrlo stimulativna. Pod uvjetom da je u jednom komadu. Paige Hilton snimala se dok je jela bananu. Iako se Paige trudi očima dati do znanja da se radi o filmu seksualne prirode, bojimo se da užinanje pred kamerom ne spada u sferu napaljivog.

Na kraju filma pojavljuje se tekst koji gledatelju nudi da ode na drugu internetsku stranicu gdje može pogledati dulju verziju filma koju, pretpostavljamo, nitko normalan nakon ovoga ne bi poželio vidjeti.

Krivo korištenje 'alata'

Za razliku od žena koje samo trebaju odjenuti usku odjeću i majicu s dubokim dekolteom, muškarci zapravo nemaju načina pokazati kakvim su alatom obdareni. To jest, momci iz grupe The Dick Slang misle da su našli način da pokažu što imaju u gaćama.

Petorica muškaraca u filmu nosi široke kratke hlače i u vrlo skučenom prostoru pokušava drmanjem i poskakivanjem pokazati nježnijem spolu svoju 'opremu'. Kao i u slučaju ostalih filmova na ovoj kratkoj listi katastrofalnih pokušaja da se pokaže koliko se može biti seksi, momci svojim drmanjem ne postižu nikakav seksi učinak, već svojom međusobnom blizinom i nesmotrenošću prema vlastitim genitalijama podjednako zastrašuju muškarce i žene.

Svi ovi filmovi odlično su upozorenje i pouka kako ne snimiti seksi snimku.