NETKO JE MISLIO NA NJU

Spikerica zbog štucanja jedva pročitala vijesti

04.03.2011 u 10:36

Bionic
Reading

Radijska spikerica Kate Wilson iz Melbournea za vrijeme čitanja ranih jutarnjih vijesti štucnula je 19 puta. Iako je u tri sata ujutro vjerojatno nije čulo mnogo ljudi, njeni kolege su saznali što se dogodilo i do poslijepodne snimka njezinog štucanja bila je i na internetu

Štucanje zna biti prilično neugodno, no posebno je neugodno kad čitate vijesti. To se dogodilo radijskoj spikerici Kate Wilson za vrijeme ranih jutarnjih vijesti, u tri ujutro, na radiju 3AW u Melbourneu u Australiji

Iako nije mogla prestati štucati, Kate Wilson pročitala je cijeli blok ranih vijesti kao da je sve normalno. Pokušala je tijekom čitanja vijesti učiniti sve što je mogla da prestane štucati, no nije uspjela.

Kako se radilo o noćnoj smjeni, nije bilo nikoga tko bi je mogao zamijeniti, pa je četiri minute vijesti popratilo 19 štucaja. Gospođica Wilson kaže da joj je to bila najneugodnija stvar koja joj se dogodila na radiju otkad je kihnula tijekom emisije.

Kate Wilson uspjela je zaustaviti štucanje tek nakon vijesti uobičajenom metodom - čašom vode. Tješilo ju je to da se radi o ranim vijestima koje nije čulo puno ljudi.

Pri odlasku kući ispričala je kolegi što joj se dogodilo i kad se poslijepodne, nakon spavanja, vratila na posao, snimka njezinih vijesti već je bila na internetu. Kolege su u međuvremenu prebrojali koliko je puta štucnula za vrijeme čitanja vijesti i odlično se zabavili slušajući snimku.

'Završila sam smjenu u četiri ujutro, otišla kući spavati i kad sam ustala nisam pojma imala da su u međuvremenu Ross i John ponovo pustili moje jutarnje vijesti i stavili snimku na naš sajt', rekla je Kate.

Mnogi ljudi su je pohvalili preko Twittera zbog toga što je ostala mirna i profesionalno obavila svoj posao.

'Nitko nije rekao nijednu lošu stvar, pa me to tješi. Jednostavno ne postoji ništa što možete napraviti kad se tako nešto dogodi. Ako ste prehlađeni, glas vam je dublji. A meni se počelo štucati u najgore moguće vrijeme', komentirala je Kate Wilson.