TRAŽITE EGZOTIKU?

Njemački menadžer otvorio agenciju za albino životinje

03.03.2011 u 14:50

Bionic
Reading

Njemački menadžer u svijetu šoubiznisa Tom Beser otvorio je prvu agenciju za dvoglave i albino životinje. Među klijentima ima dvoglavog pitona Mincea, dvoglavu kornjaču Two-Facea, vrlo rijetkog albino rakuna te niz drugih životinja

Na nagovor pjevačice Latoye Jackson, njemački menadžer Tom Beser počeo je prije 15 godina skupljati egzotične ljubimce. Danas je ponosni vlasnik dvoglavog pitona Mincea (Faširanko ili Mljevenko) koji vrijedi oko 200.000 kuna, dvoglave kornjače po imenu Two-Face (Dva lica), vrlo rijetkog albino rakuna te mnoštva drugih životinja.

Tom Beser nedavno je otvorio agenciju za albino i dvoglave životinje u Rheinfeldenu u Švicarskoj te iznajmljuje svoje ljubimce filmašima širom svijeta.

'Naravno, problem s dvoglavim životinjama je što povremeno jedna glava želi u jednom smjeru, a druga u drugom', kaže Beser.

Kad dođe do sukoba, dominantna glava uvijek pobjeđuje. Dvoglave se životinje također znaju ponekad i posvađati u vezi hrane.

'Bez obzira što su albino i dvoglave, još uvijek su to obične životinje koje imaju svoje karaktere. Sve ih volim. Kao djeca su mi', kaže on.