KILOGRAMI RADE ZA NJEGA

Upoznajte najdebljeg čovjeka od gume

28.02.2011 u 13:00

Bionic
Reading

Tridesetogodišnji Matt Alaeddine ima preko 200 kilograma i može tabanima dotaknuti svoje sljepoočnice. Kad ne zabavlja ljude svijanjem svog ogromnog tijela, Matt radi kao komičar

Matt Alaeddine prije nastupa kao najdeblji čovjek od gume uglavnom odjene posebno zlatno odijelo od najlona na kojem piše 'jedna veličina odgovara svima'. Ovaj tridesetogodišnjak težak preko 200 kilograma već godinama zabavlja ljude svojim duhovitostima i cirkuskim izvedbama.

Ne samo da je Matt nevjerojatno pokretan i savitljiv za čovjeka te težine, već može i pobjeći iz luđačke košulje. Devedesetih je proputovao svijet s cirkusom Jima Rosea

'Vi svaki dan sjedite za radnim stolom na svom poslu. To nije za mene. Neki ljudi jednostavno moraju izaći i popeti se uz planinu. Moje planine su komedija i svijanje tijela za publiku', kaže Matt Alaeddine.

Tijekom godina Matt je imao mnoga umjetnička imena - Fat Man (Debeli čovjek) i Powerman (Moćni čovjek). Iako nema službenu potvrdu da je uistinu najdeblji čovjek od gume na svijetu, on kaže da mu to nije bitno.

Počeo je izvoditi svoj nastup kao čovjek od gume prije deset godina na Rubnom festivalu u Edmontonu u Kanadi

'Pretilost je odlična za mene', zadovoljno kaže Matt i kreće u akciju u svom zlatnom najlonskom odijelu.