Funtime NEMA POKLONA

Ljubavnice bogataša na udaru recesije

  • Autor: tportal.hr
  • 28.11.2008 16:11:09
  • 28.11.2008 15:49:26

Svjetska ekonomska kriza će se odraziti i na brojne ljubavnice multimilijunaša, ako je vjerovati anketi provedenoj u Velikoj Britaniji. Ništa od izvanbračnih 'božićnica', darova, bonusa ili nagradnih putovanja

Istraživačka tvrtka Psince & Associates prorešetala je ljubavnim pitanjima 191 muškarca s imovinom preko 20 milijuna dolara te došla do zaključka da će većina drastično srezati troškove vezane za izvanbračne afere i darivanje svojih ljubavnica.

Više od trećine ispitanika priznalo je da će na njih u budućnosti trošiti manje novaca, a čak 82 posto odlučno je totalno im uskratiti redovitu financijsku pomoć.

Afere koje traju već nekoliko godina bit će prve na udaru s obzirom na to da su mnogi priznali da se izgubila magija s početka veze. U takvim slučajevima muškarci su čak i spremni odustati od odnosa.

Zanimljivo je da su za bogate žene s izvanbračnim ljubavnicima statistike skoro pa obrnute. Što je ekonomska situacija teža, to one više ulažu – pa i financijski – u svoje ljubavne veze. Tek ih je 20 posto planiralo smanjiti troškove, dok će ih više od polovine čak i povećati izdatke.

'Za žene, ljubav znači više nego ikad u situaciji kada sve drugo postaje turobno', objasnila je Susan Shapiro Barash, predavačica na rodnim studijima.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više