Funtime PRIRODNO I ZDRAVO

U prodaji sladoled od majčinog mlijeka

  • Autor: tportal.hr
  • 25.2.2011 11:38:37
  • 25.2.2011 10:00:00

Victoria Hiley je majka koja ozbiljno shvaća dojenje. Snaga njezinih uvjerenja može se vidjeti i po tome što je dala londonskoj slastičarnici The Icecreamists da od njezinog mlijeka napravi sladoled

Tridesetpetogodišnja majka Victoria Hiley radi za žene koje imaju problema s dojenjem. Odnedavno postoji još jedna ustanova koja koristi njezine usluge - londonska slastičarnica The Icecreamists.

Victoria Hiley prodaje svoje mlijeko slastičarnici u Covent Gardenu za 45 funti (oko 400 kuna) po litri. Ovaj novi neobični angažman našla je preko oglasa na internetskom forumu Mumsneta.

Novi sladoled zove se Baby Gaga. Poslovođa slastičarnice The Icecreamists Matt O'Connor kaže da miješa majčino mlijeko s vanilijom s Madagaskara i sladoledom s okusom limuna. Jedan Baby Gaga košta 14 funti (oko 120 kuna) i našao je svoje mjesto među ostalim egzotičnim okusima koji se nude u Covent Gardenu.

'Nitko već sto godina nije napravio ništa zanimljivo sa sladoledom. Neki se ljudi stresu s gađenjem kad čuju od čega je, no drugima je to zanimljivo. Zapravo se radi o nečemu potpuno organskom i prirodnom', kaže Matt O'Connor.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više