TU TI JE TORBICA

Brazilka našla aligatora iza dvosjeda

24.02.2011 u 13:00

Bionic
Reading

U Parauapebasu u Brazilu žena se nakon poplave vratila kući i našla neželjenog gosta kako se odmara iza dvosjeda - aligatora dugog metar i pol

Kad se voda poslije poplave u Parauapebasu u Brazilu povukla, lokalna žena našla je neželjenog gosta u kući. Iza dvosjeda nalazio se aligator dug metar i pol.

Da bi stvari bile gore, njezin trogodišnji sin tapšao je aligatora po glavi kad ih je majka ugledala. Ogromnom gušteru, čini se, nije smetalo što se dijete igra s njim.

'Aligator je vjerojatno ušao tijekom poplave i onda ostao u kući. Kad se voda povukla, žena se vratila kući i počela čistiti kad je primijetila da joj se sin igra s nečim iza dvosjeda. Ispostavilo se da se radi o aligatoru. Majka je zgrabila sina, pobjegla iz kuće i nazvala nas', rekao je kapetan vatrogasaca centralnog i sjevernog Parauapebasa Luiz Claudio Farias

Kapetan Farias kaže da je obitelj imala sreće jer je aligator bio sit. Vatrogascima nije dugo trebalo da ulove gmaza i prevezu ga u obližnji rezervat za očuvanje okoliša.

'Gradovi u ovoj regiji uglavnom su izrasli blizu rijeka i prašume. Zato nije neobično kad veliki gušter ili zmija uđu u kuću', kaže kapetan Farias.