KRZNATI HOUDINI

Mačka pati za skučenim prostorima

21.02.2011 u 14:36

Bionic
Reading

Ne, nije riječ o još jednom bizarnom načinu mučenja životinja, već o mladoj mačkici koja se otkad je postala svjesna sebe i svijeta oko sebe obožava zavlačiti na što uža mjesta, od staklenke do mašine za pranje rublja

Mačka Ksyusha je sasvim normalan kućni ljubimac, osim što ima bizaran fetiš – obožava se skrivati, i to po mogućnosti na što nevjerojatnija mjesta. Njezini vlasnici moraju biti iznimno oprezni jer se Ksyusha znala odjednom pojaviti u staklenki u kuhinji ili u veš-mašini u kupaonici.

'Izgleda kao da je zapela, ali nije. Njezino tijelo zapravo nije tako veliko kao što izgleda, iluzija je zbog dugačke i guste dlake. Obožava se skrivati na različitim mjestima i potpuno je svojeglava', kaže vlasnik Jurij Korotun koji živi u Moskvi.

Jurij je za Daily Mail objasnio da je prvi put otkrio da njegova ljubimica ima sklonost prema skučenim prostorima kad su čuli buku u kuhinji. 'Ušao sam da vidim što se zbiva, a ona se već zavukla u staklenku. Nisam mogao vjerovati', rekao je.

Budući da trenira otkad je bila samo nekoliko tjedana stara, jednogodišnja mačka kao što se uvuče u naizgled nemoguću situaciju, tako se sama iz nje i izvuče.