Funtime PTICE I PČELE

Britanski muzej napravio izložbu životinjskog seksa

  • Autor: tportal.hr
  • 15.2.2011 17:31:03
  • 15.2.2011 14:17:38

Jeste li znali da penis kod školjaka može biti 30 puta duži nego što su one same? Postoje mnoge tajne koje životinje, čini se, skrivaju od nas, a britanski Prirodoslovni muzej u Londonu odlučio je za Valentinovo otkriti neke od njih

Prirodoslovni muzej u Londonu za Valentinovo je otvorio izložbu životinjskog seksualnog života pod naslovom 'Seksualna priroda'. Izložba traje od 11. veljače do 2. listopada i nudi istraživanje i otkrivanje bizarnog svijeta životinjskog seksa.

Koliko se Britankama na Valentinovo svidjelo gledati punjene životinje kako se pare, ne znamo, no za londonski Prirodoslovni muzej ovo je svakako veliki korak s obzirom da se radi o prvoj izložbi za starije od 16. A bez obzira na pitomije primjere snošaja koji se mogu vidjeti na našim fotografijama, djelatnici muzeja kažu da u prirodi 'nema granica'.

Mnogi jedinstveni primjerci koje će Britanci imati priliku vidjeti po prvi put bit će centralni za izložbu.

'Ogromna raznolikost životinjskih prilagodbi kako bi se lakše parili lako je vidljiva u primjerima leptira nautilusa koji može odvojiti svoj penis od ostatka tijela ili na primjeru nekih vrsta puževa koji u vrijeme parenja stvaraju čvrste dijelove u obliku strijela', kaže djelatnik londonskog Prirodoslovnog muzeja Tate Greenhalgh.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više