CMOK

Najdulji poljubac trajao preko 46 sati

15.02.2011 u 10:35

Bionic
Reading

Ekkachai i Laksana Tiranarat iz Bangkoka postavili su novi svjetski rekord u najdužem poljupcu. Njihovo ljubljenje trajalo je 46 sati, 24 minute i devet sekundi

Nakon jučerašnje neizvjesnosti hoće li jedan od 14 parova koji su sudjelovali u obaranju rekorda najduljeg poljupca uspjeti postaviti novi izazov za buduće ljubavnike danas je poznat i rezultat tajlandskog slinavog maratona.

Tajlandski par iz Bangkoka postavio je novi svjetski rekord u najdužem poljupcu. Laksana Tiranarat i njezin suprug Ekkachai ljubili su se bez prestanka 46 sati, 24 minute i devet sekundi

Premda je rekord bio oboren još na samo Valentinovo, sedam tajlandskih parova nastavili su se ljubiti. Pobjednici Laksana i Ekkachai Tiranarat dobili su za svoj poljubac dijamantni prsten vrijedan oko 8.800 kuna te novčanu nagradu u vrijednosti od oko 17.600 kuna.

Pravila su bila prilično jednostavna. Usne natjecatelja nisu se smjele odvojiti ni u jednom trenutku, pa čak ni kad su išli na zahod ili jeli i pili na slamku.

Natjecatelji također nisu sjeli ni spavali tijekom 46 sati i pol sati koliko su izdržali u najduljem poljupcu u povijesti čovječanstva.