Funtime I KONJE UBIJAJU

Tajlandski parovi obaraju rekord za najduži poljubac

  • Autor: tportal.hr
  • 14.2.2011 17:04:06
  • 14.2.2011 14:17:24

Na Tajlandu 14 parova pokušava oboriti rekord za najduži poljubac koji su prošle godine postavili Matty Daley i Bobby Canciello kad su proveli 33 sata spojenih usta. Ljubljenje je još u tijeku

U Pattayi na Tajlandu u tijeku je maraton ljubljenja u kojem sudjeluje 14 parova koji se nadaju da će oboriti trenutni svjetski rekord najdužeg poljupca koji su prošle godine postavili Bobby Canciello i Matty Daley. Osim nadljudskih napora koji ovi parovi ulažu u razmjenu sline moraju se i suočiti i s dodatnim osjećajem neugode jer na Tajlandu nije običaj ljubiti se u javnosti.

Svaki par dobio je jedan kvadratni metar prostora za sebe u kojem se ljubi te moraju u njemu provesti cijeli dan osim vremena za vršenje nužde (tijekom kojeg se također ne smiju prestati ljubiti). Ako se paru usne prestanu dodirivati u bilo kojem trenutku, odmah su diskvalificirani.

Neki parovi sudjeluju iz zabave i zbog ljubljenja. Neki su došli da obilježe Valentinovo. No mnogi su došli oboriti rekord. Pobjednici ovog natjecanja dobit će dijamantni prsten u vrijednosti od 8.800 kuna i novčanu nagradu od 17.200 kuna.

Tijekom obaranja rekorda parovi ne smiju sjesti ili spavati, a jesti i piti mogu samo na slamku, bez stanke u ljubljenju.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više