Funtime TUM TUM PA

Poslušajte orkestar školskog pribora

  • Autor: tportal.hr
  • 10.2.2011 14:28:35
  • 10.2.2011 11:51:17

Red Bull organizirao je natjecanje Tum Tum Pa koje promovira školski pribor kao instrumente. Jedino je pravilo da se ne smiju koristiti pravi instrumenti, a svjetsko finale održat će se u Rio de Janeiru

Ako imate trojicu prijatelja koji vole udarati olovkom po stolu u ritmu muzike s radija ili ih zabavlja proizvoditi glazbene zvukove ravnalom na rubu stola, trebali biste se prijaviti za natjecanje Tum Tum Pa koje je organizirao Red Bull. To jedinstveno natjecanje promovira školski pribor kao instrumente, a dozvoljeno je koristiti torbe, knjige, škare, olovke te sve ostalo što ljudi obično nose u školu ili na faks – sve osim pravih instrumenata.

Na međunarodno glazbeno natjecanje mogu se prijaviti skupine od po četvero natjecatelja. Svaku skupinu čekaju dva nastupa u trajanju od po 60 sekundi - originalna izvedba i poznati hit u vlastitoj izvedbi.

Suci će ocjenjivati svaku izvedbu pojedinačno u tri kategorije – kreativnosti, ritmu i interakciji s publikom. Ocjene su od 1 do 10, a svaka skupina može osvojiti najviše 60 bodova.

Više informacija trebalo bi uskoro biti na stranici Red Bulla posvećenoj natjecanju Tum Tum Pa, a pravila sudjelovanja imaju vlastitu stranicu.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više