Funtime FRIZERKE U KORZETIMA

Muškarci u Kanadi znaju kamo će na šišanje

  • Autor: tportal.hr
  • 8.2.2011 15:51:39
  • 8.2.2011 14:39:17

U Winnipegu u Kanadi uskoro se otvara novi frizerski salon koji će biti orijentiran uglavnom na mušku kosu. U novom salonu Scandalous barber (Skandalozni brijač) radit će žene koje će na sebi u početku nositi korzete ili grudnjake i odijelo, no vlasnica to s vremenom namjerava zamijeniti samo donjim rubljem

Novi frizerski salon Scandalous barber bacio je oko na muškarce kao idealne klijente jer smatra da su predugo zapostavljeni u svijetu uljepšavanja. Vlasnica Tara Kardash kaže da će u početku njezine frizerke nositi grudnjake ili korzete uz odijela, no s vremenom bi to htjela zamijeniti samo donjim rubljem.

Novi salon otvorit će se 14. veljače i nitko mlađi od 18 neće moći dobiti novu frizuru u njemu. Ideja vodilja vlasnice bila je stvoriti ugođaj u kojem će se muškarci moći opustiti.

'Već smo imali gomilu muških posjetitelja koji su željeli unaprijed dogovoriti termin', kaže vlasnica.

Iako je Scandalous barber prvenstveno namijenjen muškarcima, i žene mogu koristiti njihove usluge. Djelatnik obližnjeg salona za tetoviranje Ian Wight kaže da će novi frizerski salon biti dobrodošao u njihovoj četvrti.

'Naš je posao kosa. Ništa više. Nema nikakvih 'posebnih' usluga u našem salonu niti će biti dopuštene', kaže vlasnica Tara Kardash.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više