Funtime ODVRTIO SE

Bračni par s Floride napravio najteži jo-jo

  • Autor: tportal.hr
  • 2.2.2011 13:56:28
  • 2.2.2011 11:32:16

Beth Johnson i njen suprug Tony u Jacksonvilleu na Floridi nisu uspjeli oboriti svjetski rekord jer im je tri metra i 66 centimetara široka igračka pala s dizalice i slomila se

Bračni par Johnson iz Jacksonvillea u Floridi uspio je dizalicom podići svoj tri tone težak jo-jo na visinu od 15 metara, no tri metra i 66 centimetara široka igračka, nažalost, pala je i razbila se umjesto da se zavrti tri puta, koliko je potreban minimum za svjetski rekord. Konopac nije izdržao trenje i progorio je, pa pukao.

Beth Johnson i njen suprug Tony razočarani su ovim neuspjehom nakon 18 mjeseci rada na drvenom jo-jou. Studenti iz Bay de Noca u Michiganu nastavit će i dalje držati rekord najvećeg funkcionalnog jo-joa na svijetu.

'Nije postigao ono za što je bio napravljen', rekla je sa suzama u očima Beth Johnson nakon neuspješnog pokušaja obaranja rekorda.

Iako bračni par Johnson nije uspio oboriti rekord za najveći funkcionalni jo-jo na svijetu, predstavnici Guinnessove knjige rekorda odlučili su dati njihovoj igrački titulu najtežeg jo-joa na svijetu.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više