Funtime KRŠ I LOM

Dijete otelo autobus i divljalo po gradu

  • Autor: K. D.
  • 25.2.2009 12:29:19
  • 25.2.2009 12:00:00

Očevici u Pekingu prvo su pomislili da netko snima akcijski film, no kamera niotkuda. Klinac od 13 godina upao je u autobus parkiran na stajalištu, upalio ga i počeo divlju avanturu po gradu

Kako izvještava novinska agencija Xinhua, trinaestogodišnjak je u Pekingu ukrao autobus s parkirališta dok je vozač bio na WC-u te pomislio kako je nedjeljno prijepodne savršen dan za razbijanje uličnog inventara.

Pod brojem 404, maloljetnik je manevrirao limenom grdosijom po istočnoj četvrti Chaoyang te prvo udario u auto i minibus. Kada je vozač automobila izašao porazgovarati s djetetom za upravljačem, mali je krenuo unazad i skršio još 10 parkiranih automobila od kojih je jedan završio u vratima obližnje klinike.

'Kada sam vidio kako autobus udara u automobile kao buldožer činilo mi se da gledam blockbuster akcić', rekao je novinarima Liu, čistač cipela koji je svjedočio prizoru u trenutku kada si je odmatao doručak. 'Vidio sam autobus kako juri prema meni kao plešući zmaj. Bacio sam hranu i potrčao da spasim goli život.'

A po goloj će, nadamo se, dobiti i ovaj kineski 'Pale sam na svijetu' čija je egzibicija, srećom, završila bez stradalih. Policija mu nije htjela otkriti identitet.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više