Funtime RIO SE POKLONIO ZRELOSTI

Karnevalske seks-bombe imaju preko 40

  • Autor: K. D.
  • 25.2.2009 11:19:46
  • 25.2.2009 11:00:00

Dvije četrdesetogodišnjakinje totalno su zasjenile mlađe kraljice ritma u posljednjoj noći karnevala u Rio de Janeiru. Seksipilnost sambe očito oprašta sve tragove zrele dobi

Na Sambadromu, mjestu gdje kraljice ritma pokazuju svoje plesačke vještine u posljednjoj noći karnevala u Riju i koje je redovito rezervirano za atraktivne mlade plesačice, ove su godine pažnju 70.000 gledatelja osvojile dvije veteranke, piše Telegraph.

Luma de Oliviera sa svoje 44 godine plesala je sambu škole Portela non-stop 80 minuta pred razgaljenom masom. Na sebi je imala tek par strateški poslaganih pera, dok su mlađe kolegice mogle tek ustvrditi da moraju puno toga naučiti.

Maštu raspaljenu alkoholom i narkoticima raspalila je i druga dama u godinama, Luiza Brunet, koja je u četrdeset i šestoj pokazala glavne finte sambe kako je shvaća škola Imperatriz Leopoldinese.

Četrdeset sudaca zaduženo je za ocjenjivanje izvedbi svake od škola. Neke od njih su, doduše, ove godine podbacile zbog nedovoljne podrške sponzora i loše kostimografije. Za sve se okrivljuje globalna ekonomska kriza uslijed čega su skočile cijene na uvozne materijale.

No nisu svi Brazilci oduševljeni karnevalom. Na društvenoj stranici Orkut osnovana je grupa 'Mrzitelji karnevala' te broji 14.000 članova koji ne mogu dočekati današnji dan i da 'svo to sranje prestane'.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više