MJESEČNA PROGNOZA NA TPORTALU

Pročitajte vole li vas zvijezde u veljači

01.02.2011 u 08:00

Bionic
Reading

Hladne zimske zvijezde nose još jedan mjesec rizičan po zdravlje mnogih znakova, no nije sve sivo. Djevice očekuje uzbudljiv i zanimljiv poslovan mjesec, a Jarci će imati priliku zasjati na ljubavnom planu. Pročitajte kakve vam avanture nosi veljača

Ovnove čeka zahvalan poslovni mjesec pod uvjetom da se posvete karijeri, a Bikovi nastavljaju raditi na projektima koje su započeli u siječnju. Blizanci će na poslovnom planu snažno krenuti, no entuzijazam bi ih ubrzo mogao napustiti, a Rakovi bi trebali paziti na troškove.

Lavovi ulaze u zanimljiv mjesec, kako na poslovnom tako i na ljubavnom planu. Djevice će biti zatrpane poslom, pa se neće stići posvetiti romantičnim aktivnostima. Vage će morati paziti što govore i zadržati kontrolu nad svojim bijesom, a čeka ih i težak mjesec ako nisu u vezi. Možda bi se trebali upoznati s nekim Škorpionom, koje također čeka prilično naporan mjesec na ljubavnom i poslovnom planu, pa se mogu jedni drugima jadati ili si međusobno pomoći prebroditi veljaču.

Strijelci i Jarci će poslovno žariti i paliti, a rogati znak će dominirati u ljubavi tijekom veljače. Vodenjake čeka pomalo dosadan, ako ne i razočaravajući mjesec. Ribe će se morati osloniti na samopouzdanje kako bi sačuvale ugled kod kolega, a trend šokantnih ljubavnih događaja nastavit će se i u veljači.

Što vam zvijezde nose u veljači, no mnogo detaljnije, pročitajte u mjesečnom horoskopu tportala!