Funtime MRAČNA STRANA

Darth Vader ulovljen bez karte

  • Autor: tportal.hr
  • 31.1.2011 12:45:58
  • 31.1.2011 10:58:39

Strastveni ljubitelj znanstvenofantastičnog serijala 'Ratovi zvijezda', Mark Noakes, koji je 1999. zakonski promijenio ime u Darth Vader, ulovljen je u vlaku od Birminghama do Walsalla u Velikoj Britaniji bez karte. Kako britanski kondukteri nisu slaba uma kao carski jurišnici, gospodin Vader dobio je kaznu koju će morati platiti

Četrdesetjednogodišnji britanski izbacivač koji je prije 11 godina promijenio ime u Darth Vader ulovljen je bez karte u vlaku od Birminghama do Walsalla, gdje živi. Kondukteri željezničke tvrtke London Midland Trains mu, naravno, isprva nisu vjerovali kad im je rekao svoje ime i prezime.

Nakon što su djelatnici britanske željeznice pogledali Vaderovu osobnu iskaznicu koja je potvrdila da se stvarno tako zove, kondukteri su nazvali britansku transportnu policiju da bi potvrdili njegov identitet. Kad su djelatnici željeznice napokon bili sigurni da se čovjek bez karte uistinu zove Darth Vader, napisali su mu kaznu od 376 funti (3.220 kuna).

Britanski Darth Vader tvrdi da inače poštuje zakon te da nije imao kartu zato što mu se žurilo kući supruzi Sue Vader koja je imala napadaj astme (da, gospođa Vader teško diše). Vader je pokušao platiti kartu kondukteru na licu mjesta, no to nije bilo moguće.

'Očito, nisam ništa mogao. Tek nakon što je provjerio moje podatke s policijom, kondukter mi se ispričao što mi nije vjerovao da se zovem Darth Vader, no bez obzira na sve, dao mi je kaznu od 387 funti. Možda sam trebao pokušati iskoristiti jedijevsku kontrolu uma na njemu', našalio se Darth Vader.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više