Funtime FILMSKI ZLIKOVAC

Pokušao pobjeći iskočivši kroz prozor policijskog auta

  • Autor: tportal.hr
  • 28.1.2011 9:36:02
  • 28.1.2011 9:10:00

U Utahu je osumnjičenik za provalu, Nicholas Duffy, tijekom prijevoza u okružni zatvor iskočio kroz prozor policijskog automobila. Njegov pokušaj bijega bio je podjednako neuspješan koliko i glup

Nakon što je u Utahu uhapšen zbog sumnje da je počinio nekoliko kriminalnih djela, dvadesetogodišnji Nicholas Duffy za vrijeme vožnje u okružni zatvor Salt Lakea iskočio je kroz prozor policijskog vozila. Cijelu stvar snimila je sigurnosna kamera u autu.

Zatvorenik se prvo požalio da mu je zlo i zamolio policajce da mu otvore prozor kako bi dobio malo svježeg zraka. Osim što su otvorili prozor, policajci su mu dali i plastičnu kantu da ima u što povratiti ako mora.

Samo nekoliko minuta nakon što su mu policajci otvorili prozor, Duffy je rukama vezanim iza leđa uspio skinuti sigurnosni pojas i zatim skočiti kroz prozor policijskog vozila. Auto se u tom trenutku kretao brzinom od oko 60 kilometara na sat.

'Ovaj mladić je imao ludu sreću. Mogao ga je pregaziti auto ili je mogao udariti glavom u cestu i ostati na mjestu mrtav', rekao je policajac Victor Tuezada.

Duffy je odmah ponovno uhapšen i zatim prevezen u obližnju bolnicu zbog ogrebotina na rukama i ramenu.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više