SERIJSKA UDAVAČA

Udala se 23 puta i sad traži novog

24.02.2009 u 13:00

Bionic
Reading

Najveća svjetska ovisnica o romantici vjenčanica i svadbenih povorki, Linda Wolfe, nakon 23 braka traži novog supruga. 'Idemo, frajeri, kome je 24 sretan broj?

Sada već bakica, šezdesetosmogodišnja Amerikanka Linda Lou Taylor posipala je Guinnessovu knjigu rekorda gomilom riže i konfeta. Oženila se najviše puta na svijetu, ravno 23, a sada iz svog staračkog doma upućuje apel muškoj vrsti da bi joj dobro došao i dvadeset i četvrti muž.

Serijska udavača priznaje da je 'ovisna o romantici udaje', a bračni desant počela je još sa 16 godina kada se udala za stanovitog Georgea Scotta, 15 godina starijeg. Brak je trajao poslovičnih sedam godina i bio joj je najdraži.

Kasnija muška lovina koju je 'prstenovala' uključivala je jednooke zatvorske osuđenike, propovjednike, barmene, vodoinstalatere i glazbenike. Za dvojicu se ispostavilo da su homoseksualci, dvojica su bili beskućnici, jedan ju je pak tukao, a dogodio joj se i tip koji joj je stavio lokot na frižider.

Najkraći brak trajao je 36 sati jer, kaže, 'nije bilo ljubavi'.

Tri puta se oženila za istog muškarca, Jacka Gourleyja, a ne računajući čitav bataljon čeljadi kojima je bila maćeha, ima i sedmero vlastite djece.

Žena kod koje 'vječno da' očito dobiva doslovni smisao, posljednji put dala je ruku Glynnu Wolfu, čisto zato da si međusobno pomognu oko novog rekorda. Njemu je to bio već 29. brak. Umro je godinu dana kasnije s navršenih 88 godina.

No, nismo ni sumnjali, Linda se ne predaje te trenutačno gleda gdje bi ubola 24. žrtvu. Naime, kako je objasnila Sunovim novinarima, 'nedostaje joj svečani hod središnjim prolazom'.

Nabrijana mlada također dodaje da nikada nije prevarila muža. S obzirom na to koliko ih je imala, i ne izgleda kao neki podvig.