TKO JOŠ VOLI MEGADETH?

Dječak otjerao vukove thrash metalom

21.01.2011 u 09:54

Bionic
Reading

Mladi Norvežanin imao je neobičnu sreću kad ga je na putu iz škole opkolilo nekoliko vukova, jer životinjama se, čini se, ne dopada thrash metal kojim ih je i otjerao

Walter Acre, 13-godišnji Norvežanin, vraćao se kući iz škole u mjestu Rakkestadu kad su ga odjednom okružila četiri vuka. I dok su zvijeri odmjeravale potencijalni plijen bruseći zube, nasmrt prestrašeni dječak se neobično dobro snašao.

Izvadio je mobitel iz džepa i na najglasnije pustio glazbu koju je baš slušao, američki thrash metal bend Megadeth, piše ruski glazbeni portal Zvuki.

S obzirom da živi u malom mjestu u kojem vukovi nisu rijetka pojava, Waltera su ranije upozoravali da u ovakvom slučaju nikako ne pokušava pobjeći od zvijeri, već neka ih pokuša prestrašiti.

Walterova se taktika, jedina koje se u tom zastrašujućem trenutku mogao dosjetiti, pokazala vrlo učinkovitom jer su se na snažne zvukove gitare zbunjene životinje udaljile. Ruski glazbeni portal dodaje da je Walter sretno stigao kući koristeći provjerenu metodu još jedanput jer su se vukovi približili dvorištu njegove kuće.