U ZDRAVOM TIJELU...

Penzioner obara svjetski rekord u pišanju u dalj

13.01.2011 u 16:16

Bionic
Reading

Sve je počelo kao dobar vic kad je umirovljenik Ang iz Penanga na izletu u botanički vrt stao da se olakša. Nakon što su prijatelji vidjeli koliko daleko može pišati, netko je predložio malo natjecanje, a sljedećeg dana je jedan od njih kontaktirao i lokalne novine. Sada bi se moglo dogoditi da Ang završi i u 'Guinnessovoj knjizi rekorda'

Pedesettrogodišnji penzioner koji se zasad predstavlja samo kao Ang iz Penanga u Maleziji može pišati i do četiri i pol metra u dalj. Ovaj neobičan talent otkrili su njegovi prijatelji na izletu u botanički vrt kad se morao olakšati.

Apsolutno zapanjeno daljinom i snagom Angovog mlaza, društvo je organiziralo malo prijateljsko natjecanje, a sljedeći dan jedan od natjecatelja kontaktirao je novine koje su objavile članak o Angu. Priča je preko noći postala senzacija, a Ang je postao poznat.

'Ne pijem i ne pušim. Vježbam svaki dan već 20 godina. Ne smatram da je to što pišam tako daleko nešto nenormalno, no prijatelj koji je to vidio stupio je u kontakt s novinarom i sad cijela zemlja zna za mene', komentirao je Ang.

Ang je prije radio kao prodavač, a njegov prijatelj Keneth Tan koji ga je pretvorio u zvijezdu otišao je i korak dalje. Tan je prijavio Anga za upis u 'Guinnessovu knjigu rekorda' te stavio kratki film njegova podviga na YouTube.

'Bilo je simpatično dok je bilo u krugu prijatelja, no sad mi polako postaje neugodno', rekao je Ang.