Funtime KROKODIL I PUDLICE

Policija privela cirkus zbog loše predstave

  • Autor: tportal.hr
  • 13.1.2011 16:05:18
  • 13.1.2011 13:25:00

Novogodišnja predstava ruskog putujućeg cirkusa u Vitebsku u Bjelorusiji bila je toliko loša da su gledatelji tražili povrat novca, a netko je pozvao i policiju

Bjeloruska policija u Vitebsku još istražuje je li na Novu godinu zapravo počinjen ikakav zločin - osim slomljenih srca mališana koji su mislili da će vidjeti nevjerojatnu predstavu ispunjenu 'žonglerima i patuljcima, fantastičnim herojima te egzotičnim životinjama' umjesto izvedbe u kojoj je sudjelovalo nekoliko pudlica, jedan krokodil i mnoštvo navodno pijanih izvođača.

Zavodljivi plakati također su obećavali crne medvjede, majmune te 'orke i turantone', no ravnatelj sportske dvorane u kojoj se održavala predstava Igor Kalmuk izjavio je da su egzotične životinje zadržane na graničnom prijelazu. Također je dodao da će svi posjetitelji dobiti povrat novca čim ga njegovi odvjetnici uspiju dobiti od putujućeg cirkusa koji je iz Vitebska otputovao već sljedeće jutro nakon razgovora s policijom.

Posjetitelji kažu kako su u inače spektakli poput najavljivanog rijetki u Vitebsku. Kad je predstava počela, u areni su se pojavili krokodil i nekoliko pudlica, a izvođači su često padali sa svojih bicikala, dok su žonglerima stalno ispadale loptice.

Ljutim gledateljima nije trebalo dugo da zaustave predstavu i zatraže povrat novca. Nakon što je policija stigla sve ostale predstave koje su bile u planu su otkazane, a izvođači su morali na informativni razgovor i testiranje na alkohol.

Test je pokazao da su svi bili trijezni.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više